Minder rugpijn door Actief en dynamisch zitten

Photo
Een aantal jaren geleden werd steeds verkondigd dat u een goede ergonomische bureaustoel moest hebben. Deze kantoorstoel had vooral als functie het lichaam goed ondersteunen. Het effect van dit statische zitten was uiteindelijk dat de gebruikers van deze stoelen steeds meer klachten kregen. De spieren werden eigenlijk bijna compleet uitgeschakeld, het lichaam kwam in een semi ruststand. 

Rust Roest, kom in beweging


Uiteindelijk is men het er over eens geworden dat bewegen beter is, dan een hele dag stil zitten op je bureaustoel. Daarom zijn wij bij Kantoormeubelenpunt bijzonder actief om medewerkers een werkplek te geven waar je wel moet bewegen en.........de resultaten zijn bijzonder positief.

In ons assortiment bieden wij onder andere bureaustoelen en kantoorkrukken aan die ervoor zorgen dat u niet de hele dag stil zit.

Maar eerst zullen wij u een paar video's laten zien waar de filosofie van actief en dynamisch zitten wordt uitgelegd.

Löffler filosofie over gezond zitten

Aeris Filosofie over actief zitten

Gratis testen en kennis maken met actief zitten.

Photo
Wij bieden u de mogelijkheid om GRATIS EN ZONDER VERPLICHTINGEN, kennis te maken met actief zitten. Hieronder ziet u een aantal producten. Deze producten mag u gratis testen. Per testronde mag u 1 product testen.
Wij komen met het product naar u toe en leggen uit hoe de stoel werkt en stellen deze voor u in. Vervolgens kunt u een aantal dagen dit product proberen. 
De stoelen en krukken die u mag proberen zijn test modellen. Indien u besluit om over te gaan tot de aankoop van één of meerdere stoelen of krukken, leveren wij de bureaustoelen en kantoorkrukken in de uitvoering zolas u deze wenst.

 

Klantenservice:

Maandag t/m vrijdag 
9.00 tot 17:00


0165 - 870 209

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Contact

Kantoormeubelenpunt
Pieter van der Eijken kantoormeubelen

Heesterberg 36 ( geen bezoekadres )
4708 HS Roosendaal
+31 (0) 165 870 209
info@kantoormeubelenpunt.nl
KvK 54764815
BTW: NL1495 36 793B02

* = prijzen zijn  exclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop